Direct huren Arrangementen -

Arrangementen

Bikes & Bites (let op niet op zondag en maandag te boeken)
Wilt U de mooie route op een loopfiets of e-chopper langs Theeschenkerij boerengoed volgen. Dan kunt U daar een tussenstop maken en U laten verwennen met een heerlijke kop koffie of thee met een gebakje.
Dit kunt u alvast bijboeken bij uw reservering voor € 5,00 Dan geven wij door dat u daar komt, zodat de mensen van boerengoed rekening houden met uw komst.

Heerlijke koffie! (let op niet op zondag en maandag te boeken)
Op één van onze routes komt u langs Theeschenkerij boerengoed. Deze theeschenkerij is een onverwachte parel te midden van het boerenland. Een unieke plek om te genieten van een proeverij 4 soorten gebak met een kop thee of koffie. Dit kunt u bij uw reservering alvast bijboeken voor €7,50. Dan geven wij door dat u daar komt, zodat de mensen van boerengoed rekening houden met uw komst.

 

Picknick (let op 24 uur van te voren reserveren) 
Een picknick  voor onderweg hoe leuk is dat! Deze krijgt u mee vanaf onze locatie, maar hij is tevens ook op te halen op de route langs theeschenkerij boerengoed. Deze wordt geleverd in een rugzak.
Zo kunt u op een eigen gekozen plek tijden uw tocht op één van onze loopfietsen of e-choppers, heerlijk genieten van een maaltijd.Deze is bij te boeken bij uw reservering voor € 16,50 per persoon.